Flatnose Shad - Crystal Pike

12.90 EUR
Categories: Rubber Lures Lures
Brand: Kanalgratis

A Flatnose Shad egy sokoldalúan használható nagyszerű csuka-csali Edvin Johansson-tól. Egy fogós kézműves műcsali Svédországból!

Edvin Johansson a „Horgászni Edvin-el és Philip-el”-ből jól ismert szenvedélyes fiatal csuka-horgász és csali készítő. A Flatnose az első gumiból készült műcsalija és a gyakorlatban bizony elsőrangú csuka-csalinak bizonyult. Ez a viszonylag kisméretű műcsali nagy lapátfarokkal (paddletail) és széles profillal nagy zajt csap a vízben, mindig felkelti a csukák érdeklődését.

A Flatnos Shad sokféleképpen szerelhető, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használható legyen. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy akár Shallow Stinger Tackle Small-el, mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head -et. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Próbáld ki!

A Flatnose Shad egy 19 cm hosszú és 50 g súlyú Svédországban készült kézműves műcsali.19 cm
31-50 gr.
Paddle Tail
Shallow Screw-el, vagy akár Shallow Stinger Tackle Small-el, mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head -et. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Próbáld ki!

A Flatnose Shad egy 19 cm hosszú és 50 g súlyú Svédországban készült kézműves műcsali.

">


Hurry! Only 1 item left in stock.
Add to wishlist    

A Flatnose Shad egy sokoldalúan használható nagyszerű csuka-csali Edvin Johansson-tól. Egy fogós kézműves műcsali Svédországból! Edvin Johansson a „Horgászni Edvin-el és Philip-el”-ből jól ismert szenvedélyes fiatal csuka-horgász és csali készítő. A Flatnose az első gumiból készült műcsalija és a gyakorlatban bizony elsőrangú csuka-csalinak bizonyult. Ez a viszonylag kisméretű műcsali nagy lapátfarokkal (paddletail) és széles profillal nagy zajt csap a vízben, mindig felkelti a csukák érdeklődését. A Flatnos Shad sokféleképpen szerelhető, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használható legyen. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy akár Shallow Stinger Tackle Small-el, mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head -et. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Próbáld ki! A Flatnose Shad egy 19 cm hosszú és 50 g súlyú Svédországban készült kézműves műcsali.


Subscribe to our newsletter! Subscribe me
Your shopping cart
Empty cart icon
Your cart is empty
Subtotal: EUR
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout
Choose language
Wishlist
nowishlist
Privacy policy Terms and conditions Refund policy